In English

Tervetuloa!

Systeemisen muutoksen ystävät! Lämpimästi tervetuloa Open Space -verkkotapahtumaan. Tapahtuma on avoin kaikille ja sen tarkoituksena on luoda keskustelua yhteisöllemme tärkeiden teemojen ympärille. Osallistujat vaikuttavat tapahtuman sisältöön ja päättävät keskustelujen kulun. 

Päivän teemana ovat ne systeemiseen muutokseen liittyvät ideat, projektit, kysymykset ja haasteet, joiden parissa työskentelet. Tapaamisessa voit osallistua itsellesi tärkeitä aiheita käsitteleviin istuntoihin.

Merkitykselliset yhteydet luodaan yhdessä! Levitetään samalla parhaimmat ideat koko verkostolle. 

Systeemivaikuttaja tai -ajattelija, monimutkaisuuden tunnustelija, verkostoiden luoja tai sosiaalinen akupunktiohoitaja? Tämä tapahtuma on sinua varten miksi ikinä itseäsi kutsutkaan. Pääasia on, että olet kiinnostunut aiheista, jotka liittyvät systeemitason muutoksiin.

Kenelle?

Tapahtuma on systeemimuutoksesta kiinnostuneille. Voit olla aloittelija, akateemikko, tai alan asiantuntija. Olennaista on kiinnostus systeemiseen muutokseen. Meillä on ilo kutsua sinut mukaan jos vastasit kyllä! 

Rekisteröidy täällä


Tapahtuman kulku?

Open Space -tapaamisessa ajatuksena on luoda yhdessä kaikille kiinnostavat puitteet.

Open Space toimii neljän periaatteen ja yhden säännön mukaan. Neljä periaatetta ovat:

1. Tule paikalle, saatat kiinnostua.
2. Tapahtuma etenee osallistujien kiinnostuksen mukaan.
3. Tapahtumaa varten ei tarvitse valmistautua.
4. Annetaan tapahtuman loppua, kun sen aika on.

Sääntö: Vaihda paikkaa oman kiinnostuksen mukaan silloin kuin haluat

Liiku aina sellaiseen paikkaan, jossa koet joko että voit tuoda jotain kiinnostavaa keskusteluun tai oppia itse jotain

Nämä ohjeet mahdollistavat kaikille kiinnostavan tapahtuman.

Ensimmäisen tunnin aikana tervetuliaisten ja esittelyjen jälkeen aukeaa tila teemojen luomiselle. Tämän aikana kaikki osallistujat saavat ehdottaa istunnon aihetta. Pyydämme osallistujia lisäämään aiheet ensin muokattavaan taulukkoon, jonka jälkeen annamme ’mikin’ kaikille halukkaille ja 30 sekuntia aikaa esitellä oman istunnon aihe muille.

Päivän agendan valmistuttua jakaudumme useisiin virtuaalihuoneisiin keskustelemaan.

Tapahtuman lopuksi palaamme kaikki yhteen lopetusistuntoon ja osallistujat voivat jakaa näkemyksiä sekä havaintoja päivän aikana syntyneistä keskusteluista. 

Tapahtuman järjestäjä

Fasilitaattorit

Tanja Korvenmaa & Esko Reinikainen

Yhteistyökumppanit

Rekisteröityminen

Tapahtuma toimii ’maksa mitä haluat’ -periaatteella, vähimmäismaksuna kuitenkin 10 euroa tapahtuman alustaan ja hallintaan liittyvien kulujen kattamiseksi. Systems Change Finland -jäsenille tapahtumaan on vapaa pääsy. Jos maksat tapahtumasta 30€ tai enemmän, sinulla on mahdollisuus samalla hankkia itsellesi Systems Change Finlandin jäsenyys vuodeksi. Tapahtuman mahdolliset ylijäämäkulut ohjataan Systems Change Finland -järjestön toimintojen tukemiseen.

Voit lukea lisää Systems Change Finland -jäsenyydestä täällä (englanniksi): https://www.systemschange.fi/membership/

Organisaatiot voivat tukea tapahtumaa ja saada näkyvyyttä Systems Change -yhteisön keskuudessa sponsorilipulla. Sponsorilipun hinta on 500 euroa. Sponsori lunastaa samalla 10 paikkaa valitsemilleen henkilöille, saa käyttöönsä oman virtuaalihuoneen tapahtuman ajaksi ja organisaation logon esille SDF-nettisivuille.

Kysymyksiä tai kommentteja?

Voit lähettää viestin tiimillemme sähköpostiin openspace@systemschange.fi luemme kaikki viestit läpi ja vastaamme niihin parhaamme mukaan.